Το IPMA Greece οργανώνει την πρωτοποριακή δράση, το IPMA Teens, που απευθύνεται σε νεανικές ηλικίες από 6 έως 18 ετών. Στόχος είναι μέσα από ομαδική εργασία και εκπαιδευτικά παιχνίδια τα νέα παιδιά να αναπτύξουν την επικοινωνία, την αυτονομία σκέψης, τη δημιουργικότητα, την πρωτοβουλία και άλλες δεξιότητες απαραίτητες για το χτίσιμο της προσωπικότητάς τους και την εισαγωγή τους στον κόσμο του Project Management.
Το πρόγραμμα οργανώθηκε από το International Project Management Association, βασίζεται στο IPMA Individual Competence Baseline (ICB4) και λειτουργεί ήδη σε πολλές χώρες στον κόσμο.

IPMA Juniors

Απευθύνεται σε παιδιά 16 έως 18 ετών

IPMA Teens

Απευθύνεται σε παιδιά 10 έως 15 ετών

IPMA Kids

Απευθύνεται σε παιδιά 6 έως 9 ετών

null
Χτίσιμο Μελλοντικής Ικανότητας
null
Υποστήριξη της Αυτονομίας της Σκέψης και Δραστηριότητας
null
Απόκτηση Γνώσεων και Διασκέδαση
null
Συνδυασμός Δημιουργικότητας και Πρωτοβουλίας
null
Εξάσκηση Ομαδικής Εργασίας και Επικοινωνίας

Φόρμα Εγγραφής στην 1η Δράση του IPMA Teens!

Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της δράσης «IPMA Kids» σε συνεργασία με τους παιδότοπους Volta Fun Park στο Μαρούσι, Λ.Βουλιαγμένης και σύντομα στη Λάρισα! Ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε!

  • Metro Mall-Λεωφ. Βουλιαγμένης: 29 Ιουνίου, 17:30-19:30 και 19:30-21:30

Στόχος είναι μέσα από ομαδική εργασία και δημιουργικά παιχνίδια τα νέα παιδιά, να αναπτύξουν την επικοινωνία, τη δημιουργικότητα, τις ηγετικές τους ικανότητες, την διαχείριση συγκρούσεων και άλλες δεξιότητες απαραίτητες για το χτίσιμο της προσωπικότητάς τους και την εισαγωγή τους στον κόσμο του Project Management!!!

Το κόστος συμμετοχής είναι 5€/παιδί για προεγγραφές μέσω online φόρμας, ενώ στο ταμείο είναι 8€. Για ομαδικές συμμετοχές 3 παιδιών και άνω το κόστος είναι 6,5€/παιδί.

Η πληρωμή θα γίνει στον αντίστοιχο παιδότοπο Volta Fun Park.    Συμφωνώ να λαμβάνω νέα από το Volta Fun Park

    Συμφωνώ να λαμβάνω νέα από το IPMA Greece